Webinar: Remediëren met Letterster en leesbevordering met Boekies

Doelgroep

Deze webinar is speciaal voor onderwijsprofessionals die meer informatie willen over de inzet van Letterster en Boekies. 

Inhoud

Tijdens de webinar wordt besproken hoe Letterster en Boekies samen tot een complete ondersteuning kunnen leiden voor (het behoud van) de leesmotivatie en het lees- en spellingniveau van de leerling. We bespreken hoe de leesmotivatie van leerlingen verloopt en welke ondersteuning zij nodig hebben bij onder andere de boekkeuze, maar ook kunnen profiteren van leesbevorderingsactiviteiten.

Het programma Boekies wordt tijdens de webinar ook gedemonstreerd. Daarnaast komt het programma Letterster aan de orde. Dit programma is een complete oplossing voor ondersteuning op zorgniveau 3, voor zowel het woordlezen als tekstlezen en spelling. U krijgt tijdens de webinar een goede indruk van het programma Letterster. 

Leerdoelen

  • U weet hoe de combinatie van Letterster en Boekies tot een complete ondersteuning kunnen leiden voor (het behoud van) de leesmotivatie en het lees- en spellingniveau van de leerling.
  • U maakt kennis met het programma Boekies.
  • U maakt kennis met het programma Letterster.

Deze webinar is gratis. U dient zich wel in te schrijven.

Webinar Letterster-Boekies

Inschrijven

Data

woensdag 10 juni 2020

Tijd

10.00 - 10.45 uur 

Komt de datum van de webinar u niet uit? U kunt zich gewoon inschrijven, na afloop van de webinar ontvangt u een link en kunt u de volledige webinar op ieder moment terug kijken.

Kosten

Deelname is gratis. U dient zich wel vooraf aan te melden.

Locatie

Vanaf elke computer met een internetverbinding.