Kurzweil of Sprint (Plus) voor onderwijsprofessionals

Het doel van deze vaardigheidstraining is kennis, kunde en vaardigheden te ontwikkelen om een hulpmiddel verantwoord te integreren in het dagelijkse handelen in de klas. U krijgt handvatten om meteen de volgende dag uw leerlingen te ondersteunen die met Kurzweil 3000 of Sprint (Plus)werken. Belangrijke thema's zijn praktijkgericht, organiseren en motiveren. 

Doelgroep

De vaardigheidstraining Kurzweil of Sprint (Plus) is bedoeld voor onderwijsprofessionals, leerkrachten, docenten en IB'ers die hun leerlingen met dyslexie willen ondersteunen met Kurzweil 3000 of Sprint (Plus). 

Inhoud 

Een training Kurzweil 3000 of Sprint Plus kan op maat worden aangeboden:

  • een training basisvaardigheden met  de belangrijkste lees-, schrijf- en  studeerfuncties. 
  • een training geavanceerde vaardigheden voor verdere verdieping. 
  • een scan- en bewerktraining waarbij u aan  de slag gaat met het scannen en bewerken  van documenten voor Kurzweil of Sprint  Plus. 
  • een training waarbij u inspiratie opdoet voor  het implementeren van een hulpmiddel  binnen uw dagelijkse onderwijssituatie.

De precieze inhoud van de training zal met u worden afgestemd. Lexima Academie heeft op al deze fronten, naast ICT-kennis, de specifieke deskundigheid in huis om voor u een effectieve training te verzorgen.

Aantal deelnemers

8-20 personen

Tijd

1 of 2 dagdelen à 2,5 uur

Neem contact op met Lexima Academie om een datum en tijdstip af te stemmen. 

Telefoon: 033 434 80 00
E-mail:    educatie@lexima.nl    

Kosten

  • 1 dagdeel (2,5 uur) € 1.150,-
  • 2 dagdelen (2x 2,5 uur)
    € 1.650,-

deze bedragen zijn exclusief reiskosten à € 0,19 per km